Πρόγραμμα Bonus 21-ημερών
με διαλογισμούς & τεχνικές ενδυνάμωσης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πλήρωσε όσο πιστεύεις ότι αξίζει!
Πρόγραμμα Bonus 21-ημερών
με διαλογισμούς & τεχνικές ενδυνάμωσης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πλήρωσε όσο πιστεύεις ότι αξίζει!

«Δεν μπορώ να αλλάξω τους άλλους. Τους αφήνω να είναι αυτοί που είναι και αγαπώ αυτό που είμαι εγώ»

Louise Hay

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Bonus 21-ημερών

Τώρα μπορείς να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να πληρώσεις για να αποκτήσεις το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Louise Hay!
Το “Εγχείρημα Αγάπης” είναι μια καινοτόμος ενέργεια της Younity που σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις το ταξίδι σου με τη Louise Hay, πληρώνοτας όσο πιστεύεις ότι αξίζει το πρόγραμμα, ανάλογα με το κατά πόσο σε εκφράζει το μήνυμά του και πώς μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου προς το θετικό.

Το έργο της Louise Hay έχει αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους με το ηχηρό μήνυμα της αποδοχής και της αγάπης του εαυτού. Για να τιμήσουμε τη πολύτιμη συμβολή της, η ομάδα μας αφιέρωσε πολύ χρόνο και αγάπη στην προετοιμασία και τη διάθεση αυτού του προγράμματος.

Πιστεύουμε πως αυτό το πρόγραμμα περιέχει ένα πολύτιμο μήνυμα που πρέπει να ακούσει όλος ο κόσμος. Η πραγματική εσωτερική γαλήνη ξεκινά με το να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Αν δεν τον τιμούμε και δεν τον φροντίζουμε, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αληθινές σχέσεις με τους γύρω μας και να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή; Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τον εαυτό μας! Η Louise Hay αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο να βοηθάει τους άλλους να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να βρουν την εσωτερική τους γαλήνη.

Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα της Louise Hay αξίζει να το μοιραστούμε με όλους!

Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Καθημερινές συνεδρίες

Αγάπησε τον εαυτό σου: Ζήσε το σπουδαιότερο εσωτερικό ταξίδι 21 ημερών με τη Louise Hay! Το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεσαι για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου μέσα από τη δύναμη της αγάπης

Τα μαθήματα, οι διαλογισμοί και οι ασκήσεις στον καθρέφτη της κάθε ημέρας διατίθενται με ελληνική μεταγλώττιση και με ελληνικούς υπότιτλους

199€

Οδηγός Προγράμματος

Το ολοκληρωμένο βιβλίο ασκήσεων που θα σε συνοδεύσει στο ταξίδι σου! Με περιλήψεις, πρακτικές ασκήσεις και ερωτήσεις ενδοσκόπησης που υποστηρίζουν το πρόγραμμα Ασκήσεων στον Καθρέφτη

39€

Ηχητικά Αρχεία

Κατέβασε κάθε μάθημα και Άσκηση στον Καθρέφτη σε μορφή ηχητικών αρχείων για να τα ακούς όπου κι αν βρίσκεσαι!

Τα ηχητικά αρχεία διατίθενται στα ελληνικά και στα αγγλικά

19€

Bonus: Εμπιστεύσου τη ζωή!

Απόλαυσε τις διδασκαλίες της Louise Hay μέσα από αυτό το αποκλειστικό πρόγραμμα 4 μαθημάτων και ανακάλυψε τα πνευματικά εργαλεία που μπορείς να αξιοποιήσεις για να ζήσεις μια ζωή επάξια του μεγαλείου της ψυχής σου!

Οι bonus συνεδρίες προέρχονται από το LIVE Retreat της Louise Hay και καλύπτουν πάνω από 5 ώρες εκπαιδευτικής διδασκαλίας.

95€

Συνολική Αξία

352€

Πλήρωσε όσο θέλεις!

Τολμούμε να κάνουμε τη διαφορά! Τα χρήματα δεν θα πρέπει ποτέ να αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξη του εαυτού μας. Όλοι θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη γνώση που είναι απαραίτητη για τη ζωή. Για να εφαρμόσουμε αυτή την ιδέα στην πράξη, σκεφτήκαμε ένα μικρό πείραμα που ονομάζουμε “Εγχείρημα Αγάπης”. Από τη μία πλευρά, ο καινοτόμος τρόπος τιμολόγησης μας επιτρέπει σε όλους να αποκτήσουν αυτό το πρόγραμμα, ανεξάρτητα από την οικονομική τους ευχέρεια. Από την άλλη πλευρά, μια δίκαιη συνεισφορά από όσους αναγνωρίζουν την αξία του προγράμματος, θα μας βοηθήσει να καλύψουμε το υψηλό κόστος δημιουργίας ενός τέτοιου έργου.

Επίλεξε εσύ το πλάνο που πιστεύεις ότι αξίζει σε αυτό το πρόγραμμα. Είμαστε σίγουροι πως όλοι όσοι θέλουν να μας υποστηρίξουν, θα επιλέξουν ένα δίκαιο ποσό ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους.

Αν αυτό το πείραμα πετύχει, θα οφείλεται στη συνεισφορά σου και τη βοήθειά σου να δημιουργήσουμε έναν νέο, δίκαιο και σύγχρονο τρόπο τιμολόγησης, όπου το κόστος θα καθορίζεται όχι μόνο από τη προσφορά και τη ζήτηση, αλλά και από την εθελοντική αλληλεγγύη.

Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι!

Εγχείρημα Αγάπης
Επίλεξε εσύ το ποσό που θέλεις να πληρώσεις

Με αυτό το πλάνο παρέχεις πολύτιμη στήριξη στην ομάδα μας στην Ελλάδα, βοηθώντας μας να διοργανώσουμε περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα με ευέλικτα πλάνα αποπληρωμής στο μέλλον!

Αυτή είναι η κανονική τιμή του προγράμματος της Louise Hay. Η συνδρομή σου από αυτό το πλάνο θα μας βοηθήσει να καλύψουμε πλήρως τα κόστη προετοιμασίας και διάθεσης του προγράμματος.

Η πιο δίκαιη επιλογή! Αυτό το πλάνο είναι η προσφορά που θα δημοσιεύαμε πριν αποφασίσουμε να δοκιμάσουμε το “Εγχείρημα Αγάπης” με ευέλικτα πλάνα αποπληρωμής.

Η πιο δίκαιη επιλογή! Αυτό το πλάνο είναι η προσφορά που θα δημοσιεύαμε πριν αποφασίσουμε να δοκιμάσουμε το “Εγχείρημα Αγάπης” με ευέλικτα πλάνα αποπληρωμής.

​Η πιο οικονομική επιλογή για όλους όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν αυτό το πρόγραμμα αλλά θέλουν να στηρίξουν τη προσπάθεια και το έργο μας. Δεν καλύπτει το κόστος του προγράμματος όμως θέλουμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτό το πρόγραμμα!

Το πρόγραμμα δημοσιεύεται μεταφρασμένο και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, εις μνήμην της Louise Hay (1926-2017)

Η Louise Lynn Hay (8/10/1926 30/8/2017) ήταν best-seller συγγραφέας και ιδρύτρια του εκδοτικού οίκου Hay House στις ΗΠΑ.

Μαζί με τον Joseph Murphy και τον Erhard F. Freitag, είναι μία από τους κορυφαίους συγγραφείς του κινήματος New-Αge. Σε ηλικία 40 ετών άρχισε να μελετά τις διδασκαλίες του Ernest Holmes "Η Επιστήμη του Νου". Αργότερα άρχισε και η ίδια να διδάσκει. Η καριέρα της, ωστόσο, ως best-seller συγγραφέας ξεκίνησε μόλις προσβλήθηκε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η ασθένεια αυτή έγινε η αφορμή για να επιδιώξει την πνευματική κάθαρση που, όπως αναφέρει η ίδια, αποτέλεσε ουσιαστικό βήμα στη ζωή της. Εκτός από τα βιβλία της, διατίθενται επίσης CD και βίντεο της Louise Hay, ορισμένα από τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 29 γλώσσες. Η παγκόσμια κυκλοφορία των έργων της ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα το 2004.

Η Louise Hay υποστήριζε πως η θετική σκέψη οδηγεί σε μια θετική ζωή και η αρνητική σκέψη σε μια αρνητική (προβληματική) ζωή. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της διδασκαλίας της είναι η συγχώρεση, η οποία, σύμφωνα με τη Louise Hay, αποτελεί στοιχειώδες συστατικό για μια ευτυχισμένη ζωή