Ασκήσεις στον Καθρέφτη & Τεχνικές Ενδυνάμωσης από τη Louise Hay!

Δωρεάν Πρόγραμμα Αυτοβελτίωσης
21-ημερών

«Η αγάπη είναι μια σπουδαία, θαυματουργή θεραπεία.
Η αγάπη για τον εαυτό μας μπορεί να κάνει θαύματα
»

Louise Hay

Το πρόγραμμα δημοσιεύεται μεταφρασμένο και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, εις μνήμην της Louise Hay (1926-2017)

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή:

Συμπλήρωσε τη φόρμα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
στη φόρμα εγγραφής

Λάβε τα emails

Από την Δευτέρα 9/1/2023 και για 21 ημέρες, θα λαμβάνεις ένα email με τον σύνδεσμο για να παρακολουθείς τα μαθήματα

Απόλαυσε!

Απόλαυσε τις ασκήσεις και τους διαλογισμούς της κάθε ημέρας

Εξασφάλισε τη θέση σου στο δωρεάν πρόγραμμα

Ανακάλυψε τις τεχνικές της Louise Hay και προσέλκυσε περισσότερη χαρά και ευτυχία στη ζωή σου!
Η Louise Hay ήταν best-seller συγγραφέας και ιδρύτρια του εκδοτικού οίκου Hay House στις ΗΠΑ. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της θετικής σκέψης και της αυτοβελτίωσης, οι διδασκαλίες της αποτελούν οδηγό για όσους θέλουν να αγαπήσουν και να γνωρίσουν βαθύτερα τον εαυτό τους.

Τα βιβλία και οι διαλέξεις της έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους και να επιτύχουν σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία. Για το σκοπό αυτό, η Louise Hay χρησιμοποιούσε κυρίως τις “Ασκήσεις στον Καθρέφτη” και τις “Δηλώσεις Ενδυνάμωσης”.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούσε στη ζωή και τις συνεδρίες της έρχονται και στα Ελληνικά!

Τι είναι οι Ασκήσεις στον Καθρέφτη;

Η Louise Hay ανακάλυψε ότι η επανάληψη θετικών φράσεων είναι πιο αποτελεσματική όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας κατάματα. Επινόησε τον όρο  Mirrorwork (Ασκήσεις στον Καθρέφτη) για αυτή την τεχνική, η οποία έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Πως θα σε βοηθήσει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια πραγματική αγάπη για τον εαυτό σου και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η υψηλότερη αυτοεκτίμησή σου θα επιφέρει άμεσα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως στις σχέσεις σου, στην υγεία σου, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Ποια είναι τα αποτελέσματα των ασκήσεων;

Η σχέση σου με τον εαυτό σου επηρεάζει καθοριστικά όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου. Αν αισθάνεσαι ότι οι σχέσεις σου δεν είναι καλές, αν νιώθεις ανασφαλής ή αν έχεις το αίσθημα ότι δεν μπορείς να καθορίσεις τη ζωή σου, οι Ασκήσεις στον Καθρέφτη θα σου δώσουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις κάθε πτυχή της ζωής σου, ξεκινώντας από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Απολύτως δωρεάν

Ανακάλυψε την τεχνική Mirrorwork της Louise Hay μέσα από το δωρεάν πρόγραμμα 21 ημερών Αγάπησε τον εαυτό σου!

Χωρίς συνδρομές, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Εξασφάλισε τη θέση σου στο δωρεάν πρόγραμμα!

Αγάπησε τον εαυτό σου!

Πρόγραμμα Αυτοβελτίωσης 21 ημερών με ασκήσεις στον καθρέφτη, διαλογισμούς και δηλώσεις ενδυνάμωσης

Εντελώς δωρεάν,
χωρίς κρυφές χρεώσεις

Ανακάλυψε όλες τις τεχνικές ενδυνάμωσης της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου!

Η Louise Lynn Hay (8/10/1926 30/8/2017) ήταν best-seller συγγραφέας και ιδρύτρια του εκδοτικού οίκου Hay House στις ΗΠΑ.

Μαζί με τον Joseph Murphy και τον Erhard F. Freitag, είναι μία από τους κορυφαίους συγγραφείς του κινήματος New-Αge. Σε ηλικία 40 ετών άρχισε να μελετά τις διδασκαλίες του Ernest Holmes "Η Επιστήμη του Νου". Αργότερα άρχισε και η ίδια να διδάσκει. Η καριέρα της, ωστόσο, ως best-seller συγγραφέας ξεκίνησε μόλις προσβλήθηκε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η ασθένεια αυτή έγινε η αφορμή για να επιδιώξει την πνευματική κάθαρση που, όπως αναφέρει η ίδια, αποτέλεσε ουσιαστικό βήμα στη ζωή της. Εκτός από τα βιβλία της, διατίθενται επίσης CD και βίντεο της Louise Hay, ορισμένα από τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 29 γλώσσες. Η παγκόσμια κυκλοφορία των έργων της ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα το 2004.

Η Louise Hay υποστήριζε πως η θετική σκέψη οδηγεί σε μια θετική ζωή και η αρνητική σκέψη σε μια αρνητική (προβληματική) ζωή. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της διδασκαλίας της είναι η συγχώρεση, η οποία, σύμφωνα με τη Louise Hay, αποτελεί στοιχειώδες συστατικό για μια ευτυχισμένη ζωή